Curs de prim ajutor

Oferim cursuri specializate de prim ajutor pentru companii, având în vedere importanța majoră a cunoștințelor și abilităților de prim ajutor în mediul profesional. Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi echipei tale cunoașterea tehnicilor esențiale de prim ajutor, astfel încât fiecare membru să poată acționa eficient și încrezător într-o situație de urgență.

Certificate

Certificatele se eliberează imediat după curs.

Suport vital de bază
Vei învața cum să abordezi o victimă inconștientă, manevre de resuscitare, manevra Heimlich și alte acțiuni salvatoare de viață.
Primul ajutor în traumă
De la plăgi minore la hemoragii, arsuri, electrocutări sau accidente rutiere, îți prezentăm cele mai frecvente situații traumatice cu care te poți întâlni și cum să le gestionezi simplu, corect și eficient.
Primul ajutor în situații medicale
O să înveți cum să reacționezi atunci când situația o cere: de la simplul leșin și atacul de panică până la infarct miocardic acut, accident vascular cerebral, șoc anafilactic și înec.
Primul ajutor pediatric
Situațiile noi și neprevăzute apar în fiecare zi in preajma copiiilor iar noi te ajutăm să fii cu un pas în fața lor. Asfixierea prin înec cu mâncare poate duce rapid și brusc la deces în fiecare zi. Noi iți arătăm cât este de simplu de tratat.

  • Instructorii noștri sunt acreditați și aduc cu ei un nivel înalt de expertiză și cunoștințe practice în domeniul primului ajutor.
  • Având în vedere experiența și cunoștințele lor, instructorii noștri au capacitatea de a-ți oferi cea mai bună îndrumare și de a-ți prezenta cele mai actualizate și eficiente tehnici de prim ajutor, bazate pe practica reală din domeniu.
  • Prin această abordare, vei beneficia de o experiență de înaltă calitate și vei învăța de la profesioniști care lucrează în situații de urgență și au salvat vieți.
  • Toate echipamentele pe care le folosim sunt noi, au meniu în limba română și sunt portabile.
  • Conform legii 315/2006, în România cursurilor de prim ajutor sunt obligatorii în orice organizație/firmă/companie.
  • Cursurile respectă legislația din România, conform normelor MAI și MS. De asemenea, sunt dezvoltate de instructori europeni de resuscitare, în conformitate cu ghidurile CNRR (Consiliul Național Român de Resuscitare) și ERC (European Resuscitation Council).

Informații la numărul de WhatsApp: 0774092819

sau click pe simbol WhatsApp