Au început înscrierile la Auxila Mediaș- Monitorul de Medias
iunie 12, 2023
Promoția 2023 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit- Nova TV
iunie 26, 2023

Emoții și lacrimi de fericire la absolvirea promoției 2023 a Școlii Auxila Mediaș- Sibiu100.ro

Ultima strigare a catalogului, momente emoţionante și lacrimi de fericire, vineri, când promoţia 2023 a Şcolii Postliceale Auxila Mediaş a absolvit.

Cei peste 100 de absolvenţi de la specializările Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie au răspuns prezent pentru ultima oară atunci când s-a strigat catalogul, au cântat imnul absolvenților și au depus jurământul.

101 elevi de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie au luat parte la un eveniment special, cu multe lacrimi de bucurie şi momente de neuitat. Șefă de promoție în acest an a fost Ioana Daniela Stroia.

La eveniment au participat primarul Mediașului, Gheorghe Roman, deputatul Christine Thellmann, directorul Unității de Asistență Medico-Socială, Ioana Vaso, managerul Spitalului Mediaș, Gheorghe Nicorici, Jurgen Debus, președintele Auxila Akademie Germania, cadre didactice și a alți invitați.

„Pentru cei care sunt oameni de școală, fie profesori, fie elevi, la începutul verii, în luna lui Cireșar se numără bobocii viitorului. Iată-ne aici pentru a da seamă de ceea ce am făcut, bine sau rău, pentru a ne lua angajamente în ceea ce privește timpul care va veni.

Anii în care v-ați format pentru meseria pe care ați ales-o nu au fost unii obișnuiți. Nu ne-a ocolit nici pe noi, membrii familiei Auxila, pandemia de coronavirus, începutul unei crize generate de războiul din vecinătatea noastră, cu marcaje pe economie sau pe factorul uman.

Totul a fost o provocare. Găsirea căilor care duc spre acumularea de cunoștințe și deprinderi, înțelegerea ordinii și a disciplinei muncii, a legalității acțiunilor noastre, a responsabilităților în virtutea bunului simț. Sper că fiecare dintre voi ați putut fructifica pentru propria formare multitudinea de proiecte inițiate de școală.

Sper că ați putut învăța din multitudinea de evenimente petrecute pe parcursul acestor ani și tot atât de important este că profesionalismul este o condiție a sănătății, a vieții semenilor pe care îi însoțiți și pe care îi tratați de suferințele lor”, a fost mesajului directorului Auxila Mediaș, Viorel Pasc, adresat absolvenților promoției 2023.

Comments are closed.