Joi începe măsurarea stării de sănătate a medieșenilor și locuitorilor din Ighișu Nou- Sibiu 100%
mai 22, 2024
Cortul Auxila, redeschis în perioada mai-septembrie. Medieșenii pot afla gratuit cum stau cu sănătatea- Monitorul de Mediaș
mai 28, 2024

Cortul Auxila 2024 | Oricine își poate măsura gratuit tensiunea arterială, pulsul, glicemia sau greutatea- Nova Tv

Cortul Auxila 2024 | Oricine își poate măsura gratuit tensiunea arterială, pulsul, glicemia sau greutatea.

Școala Postliceală Auxila, în parteneriat cu Primăria Mediaș, desfășoară și anul acesta acțiuni de măsurare a stării de sănătate a populației. Astfel, elevii școlii, însoțiți de cadre didactice, vor măsura gratuit tensiunea arterială, pulsul, glicemia sau greutatea cetățenilor din cartierele orașului dar și din satul aparținător Ighișu Nou.

Joi în jurul amiezii, Cortul Auxila a fost prezent în zona centrală a municipiului, în Piața Regele Ferdinand I, iar medieșenii care au trecut prin această zonă au avut ocazia să afle cum stau cu sănătatea. La acțiunea organizată de Școala Postliceală Auxila a fost prezent și Primarul Gheorghe Roman.

Acțiunea de măsurare a stării de sănătate a populației va continua până la jumătatea lunii septembrie, în fiecare zi de luni și joi în intervalul orar 12:00-17:00. Cortul Auxila va fi prezent în toate cartierele orașului și în satul aparținător Ighișu Nou.

Comments are closed.