BALUL BOBOCILOR 2019. -Știre Nova TV
octombrie 25, 2019
Interfață nouă pentru site-ul Școlii Postliceale Auxila Mediaș
februarie 2, 2020

Campania ”Moș Crăciun pentru bunicii noștri”-Știre Tribuna Sibiu

La fel ca în ultimii ani, elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș și profesorul Casandra Irimie au pornit de câteva zile o campanie în acest sens. “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” este titlul campaniei realizată de către profesorul Casandra Irimie și elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

Până la jumătatea lunii viitoare, toți cei interesați pot pregăti pachete cu alimente, fructe, dulciuri sau alte produse specifice Crăciunului, care vor fi oferite unui număr de peste 200 de vârstnici în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Campania “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” a început de  câteva zile și se va desfășura până la jumătatea lunii decembrie.

Este al cincilea an în care profesorul Casandra Irimie organizează o astfel de campanie în preajma Crăciunului. Cei care doresc să ajute la această campanie sunt așteptați cu un pachet cu alimente la sediul Școlii Postliceale Auxila Mediaș, în incinta SNG Mediaș.

“Împreună cu domnul director și cu elevii școlii am ajuns în al cincilea an de campanie. În fiecare an grupul țintă a fost altul. Într-un an am fost la azil, într-un an am fost la familii nevoiașe, iar anul ăsta vrem să facem altceva și anume încercăm să ajutăm pe cât putem vârstnicii din orașul nostru și din împrejurimi.

Campania se numește “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” pentru că fiecare vârstnic ar trebui să fie bunicul cuiva, iar dacă nu este, să fie al nostru. Încercăm să facem niște pachete care să conțină alimente, ceva dulciuri, prăjituri, fructe și vrem să le facem Crăciunul un pic mai bun și un pic mai bogat.

Cine vrea să ne ajute este rugat să vină la sediul școlii noastre, în cadrul Școlii Naționale de Gaz, la demisol, zilnic de luni până vineri între orele 9-15, cu un pachețel sau cu ce vrea fiecare să ne ajute. Campania va dura până la mijlocul lunii  decembrie”, a spus profesorul Casandra Irimie.

Vezi sursa stirii aici: https://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/varstnicii-din-medias-si-zona-beneficiari-ai-campaniei-mos-craciun-pentru-bunicii-nostri-148395.html

Comments are closed.