Absolvenţi cu acte în regulă- Monitorul de Mediaș
septembrie 2, 2021
3.850 persoane și-au măsurat starea de sănătate la Cortul Auxila- Nova TV
septembrie 29, 2021

A cincea generație de asistenți la Școala Postliceală „Auxila” Mediaș- Obiectiv Media

Promoția 2021 a Școlii Postliceale „Auxila” Mediaș a încheiat la finele săptămânii trecute etapele finale pentru ceea ce înseamnă viitorul asistenților medicali generaliști precum și a asistenților de farmacie.

Pot să vă spun că am avut o promoție foarte bine pregătită și în acest an. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în a studia la Școala Postliceală Auxila Mediaș, părinților și tuturor celor care i-au sprijinit,” a explicat Viorel Pasc, directorul „Auxila” Mediaș.

Proaspăta promoție înseamnă 86 de absolvenți, 70 de la specializarea ,,Asistent medical generalist’’ și respectiv 16 de la specializarea ,,Asistent medical de farmacie”.

Continuă înscrierile pentru noul an școlar 2021 – 2022

Acestea se pot face până pe 15 septembrie, şcoala oferind două specializări.

Este vorba de asistent medical generalist (100 de locuri) și asistent medical de farmacie (30 de locuri).

Pentru ambele specializări durata cursurilor este de trei ani.

Se primesc dosare de înscriere cu sau fără diplomă de bacalaureat şi nu există o limită de vârstă pentru cursanţi.

În ceea ce privește noul an de învățământ și condițiile actuale rezultate de pandemia de coronavirus, la nivelul instituției de învățământ se fac pregătiri pentru desfășurarea în condiții de siguranță a pregătirii elevilor. În acest sens, există stoc suficient de dezinfectant, măști, lămpi ultraviolete cu efect biocid, clor, precum și alte materiale necesare.

Cursurile vor fi cu prezența fizică a elevilor la școală și vor ține cont de toate regulile de protecție necesare impuse de autorități.

Informații și înscrieri de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, la secretariatul școlii din strada Metanului nr 1 (la Școala Națională de Gaz), sau telefonic: 0269.832.303.

Şcoala Postliceală “Auxila” Mediaş – Aproape de tine | www.scoalaauxila.ro

Comments are closed.