Au început înscrierile la Școala Postliceală Auxila Mediaș pentru anul școlar 2022-2023- Monitorul de Mediaș
iunie 2, 2022
Promoția 2022 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit- Nova Tv
iunie 27, 2022

Bucurie și lacrimi de emoție la festivitatea de absolvire Auxila Mediaș- Sibiu 100%

Lacrimi de fericire, ultima strigare a catalogului și momente emoţionante, vineri, atunci când promoţia 2022 a Şcolii Postliceale Auxila Mediaş a absolvit.

90 de elevi de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie au luat parte la un eveniment special, cu multe lacrimi de bucurie şi momente de neuitat. Șef de promoție în acest an a fost Elena Mădălina Boieșan, iar un moment deosebit în cadrul festivităţii de absolvire a fost cel în care i s-a conferit Diploma de Excelenţă celui mai sufletist elev în persoana Ştefaniei Elena Zoltan.

În acelaşi timp, au fost premiaţi elevii care au făcut parte din Programul Apolo Plus al şcolii şi care urmează să lucreze în Germania. Cei 86 de absolvenţi de la specializările ,,Asistent medical generalist’’ şi ,,Asistent medical de farmacie’’ au răspuns prezent pentru ultima oară atunci când s-a strigat catalogul, au cântat imnul absolvenților și au depus jurământul.

„A fost un moment emoționant pentru că din 2019 nu am mai avut cursurile festive în forma asta, cu atât de mulți invitați, cu mulți părinți, elevi din anii I și II, absolvenți care deja lucrează ca și asistenți medicali generaliști sau farmaciști. A fost un moment emoționat pentru cei 90 de absolvenți din promoția 2022 și pentru cele 21 de cadre didactice ale școlii noastre.

Promoția 2022 a fost cea mai văduvită și trebuie să recunoaștem acest lucru, de instruirea practică din cauza pandemiei de coronavirus, dar atât cât am putut și spun că am putut destul de bine, am compensat pracctica în cele două cabinete de nursing de la școală, bine dotate spun eu și cei care ne vizitează, și în cabinetul de farmacie pentru asistenții medicali de farmacie”, a declarat Viorel Pasc, directorul Auxila Mediaș.

Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 1 1024x768
smart
Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 2 1024x768
smart
Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 3 1024x768
smart
Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 4 1024x768
smart
Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 5 1024x768
smart
Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 6 1024x768
smart
Bucurie Si Lacrimi De Emotie La Festivitatea De Absolvire Auxila Medias 7 1024x768

Comments are closed.