Bucurie și lacrimi de emoție la festivitatea de absolvire Auxila Mediaș- Sibiu 100%
iunie 27, 2022
Balul bobocilor Auxila 2022 și-a desemnat câștigătorii-Nova TV
iunie 30, 2022

Promoția 2022 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit- Nova Tv

Promoția 2022 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit.

Absolvenţii promoţiei 2022 de la Şcoala Postliceală Auxila Mediaș și-au luat la revedere de la cursuri, profesori și colegi. Festivitatea de absolvire a avut loc vineri după-amiază pe terasa Hotelului Binder Bubi, în prezenţa Directorului Unității de Asistență Medico-Socială, Ioana Vaso, a Managerului Spitalului Mediaș, Gheorghe Nicorici, a lui Jurgen Debus și Ute Schaufler, președintele respective vicepreședintele Auxila Akademie Germania, a cadrelor didactice și a altor invitați.

Cei 90 absolvenți ai promoției 2022, de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, au avut parte de momente emoționante. Șef de promoție în acest an a fost Elena Mădălina Boieșan. Un moment deosebit în cadrul festivității a fost conferirea unei diplome de excelență pentru Ștefania Elena Zoltan, care a fost desemnată cel mai sufletist absolvent.

Cei 90 de elevi de la specializările ,,Asistent medical generalist’’ şi ,,Asistent medical de farmacie’’ au răspuns prezent pentru ultima oară și au depus jurământul.

Comments are closed.