Campania Auxila de donare de sânge s-a bucurat de succes- Monitorul de Mediaș
martie 7, 2023
10 elevi de la Școala Postliceală Auxila se specializează în Germania – Nova TV
martie 22, 2023

Voluntarii Școlii Auxila le-au prezentat axentiștilor modul în care se resucitează o persoană aflată în stop cardio respirator- Sibiul în imagini

Școala Postliceală Auxila Mediaș a organizat în această perioadă mai multe activități practice în vederea acordării primului ajutor în caz de stop cardio-respirator pentru unitățile de învățământ din municipiul Mediaș și din împrejurimi.

Luni, 20 martie 2023, reprezentanții Școlii Auxila au ajuns la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Timp de mai multe ore, în sala festivă a unității noastre de învățământ s-au aflat elevi din clasele a XII-a de la profilurile de Filologie, Științele Naturii intensiv Engleză, Științe Sociale și Intructor Sportiv care au asistat la activități practice în vederea acordării primului ajutor în caz de stop cardio-respirator și au aflat despre oferta de școlarizare a Școlii Postliceale Auxila pentru anul școlar viitor.
Voluntarii Școlii Auxila le-au prezentat axentiștilor modul în care se resucitează o persoană aflată în stop cardio respirator și cum se folosește defibrilatorul. A fost utilizat un manechin pe care elevii axentiști au putut realiza masaje cardiace.
„Suntem convinși că aceste activități au trezit interesul elevilor noștri, care pot lua în calcul să urmeze cursurile Școlii Postliceale Auxila după absolvirea unității noastre de învățământ.”, potrivit reprezentanților unității de învățământ.
Voluntarii Școlii Auxila le-au prezentat axentiștilor modul în care se resucitează o persoană aflată în stop cardio respirator

Comments are closed.