Cortul Auxila, redeschis în perioada mai-septembrie. Medieșenii pot afla gratuit cum stau cu sănătatea- Monitorul de Mediaș
mai 28, 2024
Promoția 2024 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit-Nova TV
iunie 27, 2024

Lacrimi de bucurie și emoții mari la festivitatea de absolvire a Școlii Postliceale Auxila Mediaș-Sibiu 100%

Absolvenţii promoţiei 2024 de la Şcoala Postliceală Auxila Mediaș și-au luat la revedere profesori și colegi în cadrul festivității de absolvire.

Ultima strigare a catalogului, momente emoţionante și lacrimi de fericire, vineri, când promoţia 2024 a Şcolii Postliceale Auxila Mediaş a absolvit.

Cei peste 100 de absolvenţi de la specializările Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie au răspuns prezent pentru ultima oară atunci când s-a strigat catalogul, au cântat imnul absolvenților și au depus jurământul.

Cea de-a opta promoție a Școlii Postliceale Auxila cu specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, a avut parte de momente emoționante în cadrul festivității de absolvire.

Șef de promoție în acest an a fost Katalin Andorka. Totodată au fost premiați mai mulți absolvenți pentru implicarea de care au dat dovadă în acțiunile de voluntariat, dar și cel mai vârstnic absolvent, Maria Nistor Csiki, care a terminat cea de-a doua specializare a școlii la vârsta de 71 ani.

„Este a opta promoție la cele două specializări ale școlii noastre, a opta promoție în care școala împlinește 10 ani de activitate.

Vreau să mulțumesc tuturor absolvenților noștri, tuturor celor care au crezut și cred în Școala Postliceală Auxila Mediaș, să le urez absolvenților multă baftă la examenele de absolvire care urmează în perioada următoare.

Vreau să mulțumesc de asemenea corpului profesoral pentru buna colaborare și implicare, pentru devotamentul de care dă dovadă.

Vreau să mulțumesc conducerilor instituțiilor unde elevii noștri își desfășoară practica, municipalității, domnului primar Gheorghe Roman pentru sprijinul acordat în decursul celor 10 ani de activitate ai școlii”, a spus directorul Auxila Mediaș, Viorel Pasc.

Comments are closed.