Lacrimi de bucurie și emoții mari la festivitatea de absolvire a Școlii Postliceale Auxila Mediaș-Sibiu 100%
iunie 27, 2024
Promoția 2024 la Şcoala Postliceală Auxila Mediaș-Monitorul de Mediaș
iunie 27, 2024

Promoția 2024 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit-Nova TV

Promoția 2024 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit | VIDEO.

Absolvenţii promoţiei 2024 de la Şcoala Postliceală Auxila Mediaș și-au luat la revedere de la cursuri, profesori și colegi. Festivitatea de absolvire a avut loc vineri după-amiază la Restaurantul Serenity, în prezenţa Directorului Unității de Asistență Medico-Socială, Ioana Vaso, a Managerului Spitalului Mediaș, Gheorghe Nicorici, a cadrelor didactice, a familiilor și a altor invitați.

Cea de-a opta promoție a Școlii Postliceale Auxila cu specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, a avut parte de momente emoționante. Șef de promoție în acest an a fost Katalin Andorka.

Totodată au fost premiați mai mulți absolvenți pentru implicarea de care au dat dovadă în acțiunile de voluntariat, dar și cel mai vârstnic absolvent, Maria Nistor Csiki, care a terminat cea de-a doua specializare a școlii la vârsta de 71 ani.

Elevii de la specializările ,,Asistent medical generalist’’ şi ,,Asistent medical de farmacie’’ au răspuns prezent pentru ultima oară și au depus jurământul.

Comments are closed.